Příslušenství zábleskových světel - novinky leden 2020

V této rubrice se dočtete informace o nových produktech, které jsme zařadili do našeho sortimentu. Hledáme stále nové a kvalitní vychytávky v oblasti  příslušenství do fotoateliéru s nejlepším poměrem kvality a ceny.

Fine art plátno - foto pozadí 3x6m

Je první letošní a dlouho očekávanou novinkou. Jedná se o kvalitní, stálobarevné, lehké plátno s tištěným vzorem a průvlakem pro zavěšení na tyč. Vzory odpovídají aktuálním art trendům ve fotografii a Fine art foto pozadí lze zakoupit nejen samostatně, ale i ve zvýhodněných setech po 3, nebo 6 kusech. Kompletní nabídku fotografických pozadí naleznete zde: FINE ART FOTO POZADÍ PLÁTNO 3x6m

set_6_700x700

 

BOOM-STAND M3 2v1 - jeřábový stativ na studiová světla

Další novinkou je vychytaný BOOM-STAND M3 2v1, který lze nejen vyklápět jako klasickou šibenici, ale také vysouvat, stejně jako standardní stativy na záblesková a studiová světla. Je určený pro střední zátěž, například záblesková světla DM-4 /DM-6 s menšími softboxy a cena 2 470 Kč bez DPH 2 989 Kč vás u tohoto typu stativu jistě velice mile překvapí.

6056-6

 

Mini stativ smart Pro + Stativová hlava pro smartphone

Tento zvýhodněný set malého kapesního stativu Mini stativ smart Pro  vhodného k postavení na podložku i ke svícení z ruky a stativové hlavy pro smartphone, který je  polohovací má velice univerzální použití od zrcadlovek, bezzrcadlovek a klasických fotoaparátů až po chytré telefony. Obě části setu je možno zakoupit také samostatně.

EQ-3 kopie

 

Stativ pro přídavný blesk k fotoaparátu

Tipem pro reportážní fotografy je stativ pro přídavný blesk k fotoaparátu - což je v podstatě výsuvné rameno, které se snadno, rychle a pevně připevní k fotoaparátu a umožní použití zábleskového světla, nebo systémového blesku v rozumné vzdálenosti od osy objektivu.

RamenoA

EF SPOT SNOOT

Tato poslední dnešní novinka se hodí pro kreativní fotografy, kteří s pomocí EF SPOT SNOOT  mohou vytvářet úzké světelné kužely, které jsou na fotografii velice efektní. Komínek pracuje na principu fresnelovy čočky a vysouváním komínku je možné měnit šířku rozptylu světla v rozsahu 10° - 40°.

Komínek je konstruován speciálně pro LED světla, ale lze ho nasadit i na všechna ostatní studiová světla s bajonetem Bowens.

5883A

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz